Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos

Seja muito bem vindo !

O Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos (LCA) da Esalq/USP tem como missão propiciar aos estudantes universitários de graduação e de pós-graduação formação adequada em Ciência e Tecnologia de Alimentos, preparando profissionais que atendam às expectativas da sociedade no que tange à qualidade e segurança dos alimentos, bem como, buscar inovações tecnológicas com oferta de novos produtos ao mercado consumidor, permitindo adequação e excelência da agroindústria de alimentos.

 

               PRÉDIO I                                                    

               PRÉDIO II      

 

 

 

Welcome to LCA !

 

The Department of Food Science and Technology (LCA) provides adequate knowledge in food science and technology to undergraduate and graduate students, preparing professionals who meet society's expectations regarding food quality and safety, as well as, technological innovations for offering new products to the consumer market, allowing adequacy and excellence of the agri-food industry.

2016 Beijing Internacional Conference on Food Nutrition and Human HealthConfigurarProf. Thais Maria Ferreira de Souza Vieira was invited to participate in the 2016 Beijing International Conference on Food Nutrition and Human Health and to start meetings with representatives of UC Davis, Cornell, Wageningen and CAU within the scope of the A5 Initiative in Beijing-HE city, China.